Sitruunakana - Yhteishyvä

Sitruunakana

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

3 rkl
Öljyä
400 g
Maustamattomia broilerin suikaleita
1 kpl
Keskikokoinen purjo
200 g
Tuoreita herkkusieniä
1 kpl
Porkkana

SITRUUNAKASTIKE:

1 kpl
Kanaliemikuutio
3/4 dl
Vettä
1 rkl
Maissijauhoja
1/2 - 3/4 dl
Sitruunamehua
2 rkl
Hunajaa
1 rkl
Sokeria

LISÄKSI:

Jasmiiniriisiä

Näin teet

1

Huuhdo ja leikkaa purjo renkaiksi, puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja leikkaa porkkana tikuiksi. Kuumenna öljy vokkipannussa. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä. Lisää kasvikset ruskistuksen loppuvaiheessa ja jatka vielä noin 5 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä, mutta rapeita. Sekoita maissijauhot veteen, murenna joukkoon liemikuutio. Lisää loput ainekset ja kaada kanan joukkoon. Jatka vokkaamista muutama minuutti. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista gluteiinittomuus pakkauksesta

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa