Sitruunakana | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sitruunakana

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 rkl
Öljyä
400 g
Maustamattomia broilerin suikaleita
1 kpl
Keskikokoinen purjo
200 g
Tuoreita herkkusieniä
1 kpl
Porkkana

sitruunakastike:

1 kpl
Kanaliemikuutio
3/4 dl
Vettä
1 rkl
Maissijauhoja
1/2 - 3/4 dl
Sitruunamehua
2 rkl
Hunajaa
1 rkl
Sokeria

lisäksi:

Jasmiiniriisiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhdo ja leikkaa purjo renkaiksi, puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja leikkaa porkkana tikuiksi. Kuumenna öljy vokkipannussa. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä. Lisää kasvikset ruskistuksen loppuvaiheessa ja jatka vielä noin 5 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä, mutta rapeita. Sekoita maissijauhot veteen, murenna joukkoon liemikuutio. Lisää loput ainekset ja kaada kanan joukkoon. Jatka vokkaamista muutama minuutti. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista gluteiinittomuus pakkauksesta

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.