Huuhdo ja leikkaa purjo renkaiksi, puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja leikkaa porkkana tikuiksi. Kuumenna öljy vokkipannussa. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä. Lisää kasvikset ruskistuksen loppuvaiheessa ja jatka vielä noin 5 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä, mutta rapeita. Sekoita maissijauhot veteen, murenna joukkoon liemikuutio. Lisää loput ainekset ja kaada kanan joukkoon. Jatka vokkaamista muutama minuutti. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista gluteiinittomuus pakkauksesta
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.