
Teriyaki-lohikyljykset
Ainekset
Valmistus
Huuhtele kala ja pyyhi pinta talouspaperilla.
Poista evät saksilla. Leikkaa pää ja pyrstö pois veitsellä.
Leikkaa kalasta kahdeksan 2–3 cm:ä leveää viipaletta. Ripottele viipaleiden molemmille puolille suolaa ja sivele teriyakikastikkeella. Siirrä lohikyljykset marinoitumaan jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Grillaa lohikyljykset noin 3–3,5 minuuttia molemmin puolin.
Hyvästi hävikki: Poista kidukset ja käytä pää sekä pyrstö kalaliemen valmistukseen.
Vinkki! Voit valmistaa lohikyljykset myös uunissa kypsentämällä 175 asteessa 12–15 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.