Tomaatti-couscoussalaatti
Ainekset
Näin teet
Halkaise tomaatit ja aseta ne leivinpaperoidulle uunipellille leikkauspinnat ylöspäin. Paahda 150-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.
Mittaa couscoussuurimot laakeaan kulhoon ja kaada päälle kiehuva kasvisliemi. Peitä kannella ja anna olla 5 minuuttia.
Sekoita joukkoon pestyn sitruunan raastettu kuori, sitruunan mehu ja oliiviöljy sekä suola.
Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi. Sekoita joukkoon puolet tomaateista, rucolasalaatti ja hienonnetut yrtit.
Paloittele halloumi. Sivele pintoihin kevyesti öljyä. Paista tai grillaa parilalla kauniin ruskeaksi.
Levitä couscous-tomaattiseos tarjoiluvadille ja nostele päälle loput tomaatit, halloumipalat ja kuivalla pannulla paahdetut pinjansiemenet.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 24 g | 189 g |
Proteiinia | 6 g | 50 g |
Rasvaa | 13 g | 107 g |
Kuituja | 2 g | 19 g |
Energiaa kj | 1031 | 8251 |
Energiaa kcal | 246 | 1971 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan raastettu kuori
0,5 tl Hiutalesuolaa
50 g Rucolasalaattia
1 dl Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja minttua
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 24 g | 189 g |
Proteiinia | 6 g | 50 g |
Rasvaa | 13 g | 107 g |
Kuituja | 2 g | 19 g |
Energiaa kj | 1031 | 8251 |
Energiaa kcal | 246 | 1971 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan raastettu kuori
0,5 tl Hiutalesuolaa
50 g Rucolasalaattia
1 dl Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja minttua