Tomaatti-linssikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-linssikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
Porkkanaa
1 rkl
Öljyä
4 - 5 kpl
Isoa tomaattia
2 rkl
Tomaattipyreetä
10 - 12 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
2 dl
Punaisia linssejä
2 rkl
Chilikastiketta

pinnalle

2 rkl
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Leikkaa kuoritut porkkanat kuutioiksi. Kuullota kattilassa öljyssä sipuleita ja porkkanaa hetken aikaa. Leikkaa tomaatit halki, poista kannat ja leikkaa kuutioiksi. Lisää ne kattilaan muiden aineiden kanssa. Anna ainesten kiehua 15–20 minuuttia miedolla lämmöllä. Leikkaa keiton pinnalle tuoretta persiljaa ja tarjoile esim. lämpimien karjalanpiirakoiden kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 15.12.2006
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.