Uunipunajuuret | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Uunipunajuuret

Uunipunajuuret

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta punajuuret rosmariinilla ja hunajalla. Tarjoa uunipunajuuret kapristen, fetajuuston ja tuoreen tillin kanssa.

Ainekset

600 g
Punajuuria
1/2 dl
Öljyä
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 1/2 tl
Kuivattua rosmariinia
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

1 kpl
(99 /65 g) pieniä kapriksia
1 kpl
(200 g) fetajuustoa
Tuoretta tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja lohko punajuuret ja siirrä ne uunivuokaan. Lisää öljy, hunaja, rosmariini ja pippuri. Pyörittele punajuuria niin, että makuaineet leviävät tasaisesti.

600 g
Punajuuria
1/2 dl
Öljyä
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 1/2 tl
Kuivattua rosmariinia
Rouhittua mustapippuria
2

Kypsennä punajuuria 225-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes punajuuret pehmenevät. Tarjoa uunipunajuuret kapristen, fetajuuston ja tuoreen tillin kanssa.

1 kpl
(99 /65 g) pieniä kapriksia
1 kpl
(200 g) fetajuustoa
Tuoretta tilliä
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.