Valmista kastike. Sekoita kaikki ainekset kulhossa sauvasekoittimella tasaiseksi. Jos kastike on kovin paksua, lisää hieman vettä.
Huuhtele grillipaprikat, suippopaprikat ja kirsikkatomaatit. Leikkaa suippopaprikat reilun kokoisiksi viipaleiksi. Kuori ja lohko punasipuli. Kuutioi tofu. Revi patonki reilun kokoisiksi paloiksi.
Kuumenna öljy muurinpohja- tai wokkipannussa. Lisää leipäpalat pannulle ja paista niihin rapea pinta. Siirrä leipäpalat lautaselle. Ruskista tofupaloja pannulla muutama minuutti ja siirrä lautaselle leipäpalojen kanssa. Lisää pannulle tilkka öljyä, punasipulit ja paprikat. Paista sekoitellen muutama minuutti. Lisää kirsikkatomaatit, leipäpalat ja tofut. Jatka paistamista muutama minuutti, kunnes tomaatit ovat hieman pehmenneet. Mausta suolalla. Lisää suolapähkinät ja hienonnettu korianteri. Tarjoile tahini-inkiväärikastikkeen kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1650
394
30,3 g
3,0 g
15,3 g
11,8 g
6,3 g
13,0 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli