Vege-italianpata
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Huuhtele suippopaprika. Halkaise, poista kanta ja siemenet ja leikkaa reilun kokoisiksi paloiksi.
Kuumenna öljy ja tomaattipyree paistokasarissa tai kattilassa. Lisää spagetti ja sipulikuutiot. Kuullota keskilämmöllä pari minuuttia. Lisää vesi, liemikuutio, paprikajauhe ja oregano. Kypsennä viisi minuuttia. Lisää maissit, herneet ja paprika. Jatka kypsentämistä, kunnes pasta on kypsää.
Huuhtele kirsikkatomaatit. Sekoita tomaatit ja Mifu-jauhis pastaan. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Viimeistele persiljalla.
Vinkki: Voit valmistaa italianpadan myös muurinpohjapannulla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
347
1451
14,5 g
1,3 g
35,3 g
7,0 g
4,5 g
16,8 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl tomaattipyreetä,
1 dl maissia (pakaste),
1 dl hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli