Vuohenjuustosalaatti

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
1 kplruukku salaattia
1 kplkirsikkatomaatteja
2 kplpäärynää
1 dlpähkinöitä
2 kplkokonaista, paahdettua valkosipulia
200 gvuohenjuustoa
1 rklhunajaa

Kastike:

1 rklhunajaa
1 rklbalsamiviinietikkaa

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja valuta salaatti. Pese tomaatit ja halkaise halutessasi. Kuori ja viipaloi päärynät. Kokoa salaatti salaatinlehdistä, tomaateista, päärynästä, pähkinöistä ja etukäteen paahdetuista valkosipuleista. Sekoita salaatinkastike hunajasta ja balsamiviinietikasta. Viipaloi vuohenjuusto ja paista viipaleita pannulla niin kauan, että ne alkavat hieman sulaa. Valuta viipaleille hieman hunajaa pinnalle ja nosta viipaleet salaatin päälle. Lisää kastike joukkoon ja tarjoile hyvän leivän kanssa tai aterian lisänä.Paahdetut valkosipulit

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä