Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuohenjuustosalaatti

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kpl
Ruukku salaattia
1 kpl
Kirsikkatomaatteja
2 kpl
Päärynää
1 dl
Pähkinöitä
2 kpl
Kokonaista, paahdettua valkosipulia
200 g
Vuohenjuustoa
1 rkl
Hunajaa

Kastike:

1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Balsamiviinietikkaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta salaatti. Pese tomaatit ja halkaise halutessasi. Kuori ja viipaloi päärynät. Kokoa salaatti salaatinlehdistä, tomaateista, päärynästä, pähkinöistä ja etukäteen paahdetuista valkosipuleista. Sekoita salaatinkastike hunajasta ja balsamiviinietikasta. Viipaloi vuohenjuusto ja paista viipaleita pannulla niin kauan, että ne alkavat hieman sulaa. Valuta viipaleille hieman hunajaa pinnalle ja nosta viipaleet salaatin päälle. Lisää kastike joukkoon ja tarjoile hyvän leivän kanssa tai aterian lisänä.Paahdetut valkosipulit

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.