Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Wrapit kolmella täytteellä

Wrapit

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta
Kääri kerralla monta erimakuista wrapia! Täytä pari tortillawrapia maissikanalla, pari tortillaa tacomaustetuilla minuuttisuikaleilla ja loput wrapit fetatäytteellä. Feta-kasvistäytteessä maistuvat myös omena, kurkku ja minttu. Ilahduta kaveriporukka täytetyillä tortilloilla!

Ainekset

370 g
(1 pkt) vehnätortillaa
100 g
tuorejuustoa (esim. valkosipuli & yrtit)

Kanatäyte

300 g
(1 pkt) kanan fileesuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
1 dl
Tacokastiketta
50 g
(1 dl) maissia (pakaste tai säilyke)
1 kpl
suippopaprika
1/2 kpl
(ruukkua) korianteria

Lihatäyte

300 g
(1 pkt) naudan minuuttisuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
tacomausteseosta
1/2 tl
suolaa
80 g
(1 ps) babypinaattia

Feta-kasvistäyte

100 g
tuorejuustoa tai ricottajuustoa
100 g
(1/2 pkt) fetajuustoa
200 g
(1/2) kurkkua
1 kpl
omena (pieni)
1/2 kpl
(ruukku) minttua
mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Kanatäyte: Paista fileesuikaleita öljyssä paistinpannulla noin 6–8 minuuttia. Mausta kanat suolalla ja sekoita tacokastike ja maissi joukkoon. Huuhtele suippopaprika, poista kanta ja siemenet, leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianteri. Lisää paprikat ja korianteri kanapaistokseen.

300 g
(1 pkt) kanan fileesuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
1 dl
Tacokastiketta
50 g
(1 dl) maissia (pakaste tai säilyke)
1 kpl
suippopaprika
1/2 kpl
(ruukkua) korianteria
2

Lihatäyte: Paista minuuttisuikaleet öljyssä paistinpannulla kypsiksi. Mausta ne tacomausteella ja suolalla. Huuhtele ja suikaloi pinaatti. Sekoita pinaatti lihan joukkoon ja paista vielä pari minuuttia niin, että pinaatti hieman pehmenee.

300 g
(1 pkt) naudan minuuttisuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
tacomausteseosta
1/2 tl
suolaa
80 g
(1 ps) babypinaattia
3

Feta-kasvistäyte: Sekoita juustot kulhossa. Huuhtele kurkku ja omena, kuutioi ne. Jos käytät ulkolaista omenaa, kuori omena. Hienonna minttu. Yhdistä kaikki täytteen aineet ja sekoita.

100 g
tuorejuustoa tai ricottajuustoa
100 g
(1/2 pkt) fetajuustoa
200 g
(1/2) kurkkua
1 kpl
omena (pieni)
1/2 kpl
(ruukku) minttua
mustapippuria rouhittuna
4

Täytä ja kääri: Voitele neljä tortillaa tuorejuustolla. Jaa kanatäyte kahdelle juustolla voidellulle tortillalle ja lihatäyte kahdelle. Jaa feta-kasvistäyte lopuille tortilloille. Taita tortillan sivut ja alareuna hieman täytteen päälle. Kääri tortilla rullalle alareunasta aloittan ja leikkaa wrapit halutessasi keskeltä puoliksi.

370 g
(1 pkt) vehnätortillaa
100 g
tuorejuustoa (esim. valkosipuli & yrtit)
Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.7.2005
Muokattu: 26.4.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

318

1332

20,7 g

7,8 g

7,8 g

5,5 g

2,0 g

24,2 g

2,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

370 g (1 pkt) vehnätortillaa,

2 rkl tacomausteseosta,

0,5 kpl (ruukku) minttua,

mustapippuria rouhittuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli