Kanatäyte: Paista fileesuikaleita öljyssä paistinpannulla noin 6–8 minuuttia. Mausta kanat suolalla ja sekoita tacokastike ja maissi joukkoon. Huuhtele suippopaprika, poista kanta ja siemenet, leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianteri. Lisää paprikat ja korianteri kanapaistokseen.
Lihatäyte: Paista minuuttisuikaleet öljyssä paistinpannulla kypsiksi. Mausta ne tacomausteella ja suolalla. Huuhtele ja suikaloi pinaatti. Sekoita pinaatti lihan joukkoon ja paista vielä pari minuuttia niin, että pinaatti hieman pehmenee.
Feta-kasvistäyte: Sekoita juustot kulhossa. Huuhtele kurkku ja omena, kuutioi ne. Jos käytät ulkolaista omenaa, kuori omena. Hienonna minttu. Yhdistä kaikki täytteen aineet ja sekoita.
Täytä ja kääri: Voitele neljä tortillaa tuorejuustolla. Jaa kanatäyte kahdelle juustolla voidellulle tortillalle ja lihatäyte kahdelle. Jaa feta-kasvistäyte lopuille tortilloille. Taita tortillan sivut ja alareuna hieman täytteen päälle. Kääri tortilla rullalle alareunasta aloittan ja leikkaa wrapit halutessasi keskeltä puoliksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
318
1332
20,7 g
7,8 g
7,8 g
5,5 g
2,0 g
24,2 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
370 g (1 pkt) vehnätortillaa,
2 rkl tacomausteseosta,
0,5 kpl (ruukku) minttua,
mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli