Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesän helpoin ruoka kääritään leivinpaperiin: grillinyytit kuudella tapaa sekä yksi jälkiruokaidea

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 3.6.2020
|
Muokattu: 2.5.2023
Grillissä kypsyvät nyytit on ihanan herkullinen ja helppo kesäruoka! Pilko mukaan kauden parhaita makuja – tuoretta kalaa ja kasviksia. Mausta ja kypsennä grillissä tai uunissa. Tässä seitsemän reseptiä nyyttigrillailuun.

Perunanyytit kruunataan juustolla

Samassa nyytissä kypsyvät kesän parhaat maut: uudet perunat, varhaissipuli ja tilli. Salaattijuusto ja voi pehmenevät mukana herkulliseksi kastikkeeksi.

Kokiele myös välimerellisiä makuja yhdistämällä nyyteissä tomaattia, kesäkurpitsaa, basilikaa ja fetajuustoa.

Kalaa leivinpaperissa

Piilota grillinyytteihin siikaa, kuhaa tai lohta.

Kalan kaveriksi nyytin sisään kelpaa kesäkeitosta tutut kasvikset: peruna, porkkana, kukkakaali ja herneet. Kokeile myös mausteisempaa chili-inkiväärikastiketta tai raikasta kevätsipulisoosia.

Jälkiruoaksi hedelmänyytit

Folioon käärityistä hedelmistä syntyy näppärästi herkullinen jälkiruoka. Rapeina sattumina paketeissa on rouhittuja keksejä.

Katso kaikki grillireseptit