Toscakorvapuustit ovat mehevä, tahmea ja päältä herkullisen rapsakka uusi versio perinteisistä korvapuusteista. Toscakuorrutus syntyy helposti muutamasta raaka-aineesta ja tuo pulliin mahtavan paahteisen maun. Pullien sisälle leivotaan perinteinen, pehmeän kanelinen täyte.
On kanelipullan aika! Upota kädet taikinaan ja tee korvapuustipäivän kunniaksi pullaa
Toscakorvapuustit
Korvapuustifocaccia
Lainaa korvapuustille muhkea muoto italialaisesta focaccia-leivästä, joka saa tietysti herkullisen kaneli-sokeritäytteen. Focacciasta riittää maisteltavaa isommallekin porukalle, ja säästyt taikinan kaulimiselta ja rullaamiselta.
Solmupullat
Mehevissä solmupullissa yhdistyvät kanelisen korvapuustin tutut maut ja veikeä ulkonäkö, joka syntyy pienistä pullataikinaleteistä. Letitetyt solmupullat pitävät muotonsa hyvin, kun paistat ne muffinssivuoassa.
Karpalokorvapuustit
Perinteisten korvapuustien tapaan leivotut karpalokorvapuustit ovat erityisen meheviä ja pehmoisia täytteen karpaloiden ja fariinisokerin ansiosta. Jos karpalosaalis jäi tänä vuonna pieneksi, ei hätää - nämä pullat valmistuvat helposti kuivatuista karpaloista.
Kanelinen nyhtöpulla
Oletko jo kokeillut monkey breadia eli nyhtöpullaa? Päältä rapea ja sisältä ihanan pehmoinen nyhtöpulla kootaan pyöreistä, kaneli-sokeriseoksessa pöyritellyistä pikkupullista, jotka asetellaan vierekkäin vuokaan. Paistamisen jälkeen jokainen saa kahvipöydässä nyhtää itselleen uunituoreesta pullasta sopivan palan. Nyhtöpullasta on helppo tehdä myös vegaaninen versio, kun vaihdat maidon kasvijuomaan ja käytät leivonnassa vegaanista margariinia.
Perinteiset korvapuustit
Uunituore korvapuusti on klassikkoleivonnainen syystä. Pehmeä kaneliherkku on tuttu jo lapsuudesta, ja maistuu maidon tai kahvin kanssa taivaalliselta. Jos joskus tuntuu, että kanelia tupsahtelee pullaan liikaa tai liian vähän, voit helpottaa kaneli-sokeriseoksen jakautumista tasaisemmin niin, että sekoitat kanelin sokeriin ennen levittämistä pullataikinan päälle.















