
Lehtikaalikeitto
Ainekset
Valmistus
Silppua lehtikaali, paloittele muut kasvikset. Keitä kasvikset pehmeiksi kasvisliemessä. Soseuta. Lisää kerma tai maito sekä sulatejuusto. Kuumenna keitto kiehuvaksi ja mausta pippurilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
248
1038
15,0 g
9,0 g
14,8 g
8,5 g
4,0 g
11,3 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
6 dl Vettä,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli