Murenna keksit joko monitoimikoneessa tai pane keksit muovipussiin ja murusta kaulimella painelemalla. Sekoita sokeri ja sulatettu voi keksimuruihin.
Vuoraa irtopohjavuoan pohja (halk. 24-25 cm) leivinpaperilla. Painele muruseos vuoan pohjalle ja reunoille. Tee reunoista 4–5 cm:n korkuiset. Pane pohja jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella. Lisää muut aineet ja sekoita täyte tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle. Kypsennä torttua uunin keskitasolla 175 asteessa 1 tunti. Peitä kakun pinta tarvittaessa leivinpaperilla, jos se tummuu liikaa.
Katkaise uunista lämpö ja anna kakun vielä olla uunissa tunnin ajan. Tarjoa juustokakku seuraavana päivänä. Säilytä se jääkaapissa hyvin peitettynä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
456
1907
35,6 g
22,7 g
27,3 g
26,1 g
0,3 g
5,5 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
200 g Digestivekeksejä,
1 rkl Raastettua limetinkuorta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli