Leikkaa fileepihvit neljään osaan. Riko munat syvälle lautaselle. Sekoita parmesaani ja korppujauhot sekä mausteet toisella lautasella. Kasta broilerinpalat ensin munaan ja kääntele sitten hyvin parmesaaniseoksessa. Anna kuivahtaa hetki.
Kuumenna pannulla reilu loraus öljyä. Paista broilerinpalat öljyssä kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi 2–3 minuuttia molemmin puolin.
Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää voi, öljy, sitruunamehu yrtit ja mausteet. Anna makujen tekeytyä hetki.
Kuumenna pannulla reilu loraus öljyä. Paista broilerinpalat öljyssä kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi 2–3 minuuttia molemmin puolin.
Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää voi, öljy, sitruunamehu, yrtit ja mausteet. Anna makujen tekeytyä hetki.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
453
1893
11,8 g
3,5 g
51,3 g
0,5 g
2,5 g
33,5 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 dl Raastettua parmesaanijuustoa,
1 tl Oreganoa,
0,5 tl Suolaa,
0,5 tl Mustapippuria,
Öljyä,
1 dl Silputtua basilikaa tai persiljaa,
0,5 dl Silputtua minttua,
Suolaa,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli