
Grillatut juustoleivät eli grilled cheese sandwich
Ainekset
Valmistus
Levitä voi leipäviipaleiden ulkopinnoille. Levitä sinappi ja ripottele juusto neljän leipäviipaleen päälle. Purista kimchistä ylimääräinen neste pois ja hienonna tarvittaessa pienemmäksi. Lisää kimchi leipien päälle ja valuta hunaja pinnalle. Aseta toinen leipäviipale kanneksi niin, että voideltu puoli jää ulkopuolelle.
Paista leipiä pannulla tai grillaa keskilämmöllä 3–4 minuuttia per puoli, kunnes pinta on rapea ja kullanruskea ja juusto on sulanut. Paina leipiä kevyesti paistolastalla paiston aikana, jotta ne ruskistuvat tasaisesti ja juusto sulaa paremmin.
Vinkki: Jos leivät ruskistuvat liian nopeasti, laske lämpöä, jotta juusto ehtii sulaa kunnolla.
Vinkki: Kimchi grilled cheese toimii loistavasti vaalean lager-oluen, hapokkaan valkoviinin tai kylmän kombuchan kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
262
1099
19,5 g
12,3 g
11,3 g
11,3 g
1,3 g
9,8 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
8 kpl viipaletta vehnä- tai hapanjuurileipää .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli