Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Menestysresepti Backstage: Roy Norro kävi todella syvällä jaksamisensa kanssa

Teksti:
Minna Perovuo
Kuvat:
Ässästudio, Sari Soininen
Julkaistu: 9.1.2024
|
Muokattu: 24.1.2024
Kalamakkaraa kehittävä Roy Norro on ollut koko kisan ajan kärkisijoilla, mutta suuren kuluttajatutkimuksen hälyttävät tulokset saivat sekä tuomariston että Norron hämilleen. Miten käy Kalawurstin? Katso Menestysresepti Backstage, jossa Norro kertoo mitä tapahtui kulissien takana.

Roy Norro ei peittele väsymystään kilpailun loppuvaiheessa. Mies on ollut mukana tiivistahtisessa tosi-tv-kilpailussa jo puolitoista vuotta, sillä viime vuonna lanseerattiin Norron kehittämä Kalatassu.

Toiseksi viimeisen viikkotehtävän palaute ei nostanut tunnelmaa, sillä Norron Kalawursti sai suuressa kuluttajatutkimuksessa ristiriitaisen vastaanoton: uutuustuote kiinnosti, mutta maun kanssa on tehtävä vielä kehitystyötä. Päätuomari Jyrki Sukula kiteyttää hämmentyneet tunnelmat.

”Olen ollut innoissani tästä tuotteesta ja tulos on karmaiseva.”

Norro saa viikkotehtävästä 11 pistettä, mutta huoli on pisteitä suurempi.

Nähdäänkö tuotetta kaupoissa?

Menestysresepti Backstagen haastattelussa Norro kertoo, että kritiikki yllätti, sillä makua ja rakennetta oli kehitetty edellisten palautteiden perusteella ja tulos oli huonompi.

”Jos ei saa kriittistä palautetta, ei saa tietoa kehityksen kohdista. Palaute oli havaintona tärkeä, että on olemassa tällainen joukko, joka ei pidä tuotteestamme.”

Kilpailutuotteiden lanseeraukseen on vain muutama viikko aikaa ja tuomaristo päättää, että finaalijaksossa kaiken on oltava kunnossa. Muuten tuotetta ei viedä kaupan hyllylle.

Norro on paiskinut töitä oman jaksamisensa kustannuksella.

”Olen käynyt todella syvällä jaksamisen kanssa. Kun pitää miettiä jaksanko olla isä neljälle pienelle lapselleni vai yritänkö saada tuotetta markkinoille, ollaan väärillä vesillä.”

Toista kertaa uutuustuotetta Suomalainen Menestysresepti -kilpailun kautta lanseeraava Norro toteaa, että jälkiviisaana voisi todeta kaiken tapahtuneen liian nopeasti.

Katso Menestysresepti Backstage-haastattelu, jossa Norro kertoo tilanteestaan suuren kuluttajatestin jälkeen.

Kokonaiskilpailun tilanne

  • Katariina Vesterinen 81p
  • Roy Norro 76p
  • Martti Paatela 74p
  • Siva Parlar 68p
  • Eetu Patronen 67p
  • Erika Poussa 67p

Suomalainen menestysresepti 2024 -kilpailua voit seurata televisiosta MTV-kanavalta tiistaisin kello 20. Jaksot löytyvät myös Katsomosta.

Sarjassa etsitään uusia hittituotteita mm. S-marketin ja Prisman valikoimaan. Voittaja on selvillä tiistaina 23.1.2024.

Tänä vuonna Yhteishyvä tekee 12.12.2024 alkaen jokaisen kuuden finalistin kanssa Menestysresepti Backstage -jaksot, jotka julkaistaan yksi kerrallaan osoitteessa www.yhteishyva.fi/menestysresepti heti tv-ohjelman jälkeen.

Menestysresepti Backstage:

Finalistit haastattelussa: