- Mehevän ja maukkaan joulukinkun salaisuus on pakastetun kinkun hidas sulatus ja riittävän alhainen paistolämpötila. Katso tarkemmat ohjeet kinkun sulattamiseen ja paistamiseen.
- Kinkun paistamisen loppuhuipennus on kinkun kuorruttaminen. Yksinkertaisimmillaan kuorrutteen voi tehdä sinapista ja korppujauhoista, mutta vaihtoehtoja on monia. Lisää kuorrutteen päälle kokonaisia neilikoita tai karpaloita tai tee koko kuorrute raikkaista yrteistä!
![Joulukinkun paistaminen](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/4yCgkEK49GKsYceqay4quA/539f1da3d31766b892859fa328f11460/732ddd03-c483-5832-bbd9-d15c0ad1ee70.jpg?fit=thumb&h=1600&q=60&w=1600)
![Joulukinkun paistaminen](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/4yCgkEK49GKsYceqay4quA/539f1da3d31766b892859fa328f11460/732ddd03-c483-5832-bbd9-d15c0ad1ee70.jpg?fit=fill&h=900&q=60&w=1600)
Joulukinkun paistaminen