Juustokakun voi myös kokeilla tehdä kokonaan uudella tavalla keikauttamalla: ulkoapäin kuivakakulta näyttävä mangojuustokakku sisältää mehevän juustokakkuyllätyksen. Suklaajuustokakun sisällä piilee raikas, kirsikkainen täyte. Kakku kannattaa valmistaa tarjoilua edeltävänä päivänä, jotta juustokakkutäyte kiinteytyy riittävästi.
![Keikautettu kirsikka-suklaajuustokakku](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/65ctV0S1z6wqh6XeWt74Ow/7a799e39ebe79a3b450897cb83e198ec/yl__salaisin_kirsikka-juustokakku_netti.jpg?fit=thumb&h=1600&q=60&w=1600)
![Keikautettu kirsikka-suklaajuustokakku](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/65ctV0S1z6wqh6XeWt74Ow/7a799e39ebe79a3b450897cb83e198ec/yl__salaisin_kirsikka-juustokakku_netti.jpg?fit=fill&h=900&q=60&w=1600)
Keikautettu kirsikka-suklaajuustokakku