Rennon grillaajan menu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 23.4.2020
|
Muokattu: 30.1.2025
Grilli tulille! Grillaa boksi kanansiipiä ja sivele ne tahmealla hunajaliemellä. Paahdettu parsa-perunsalaatti on täydellinen kaveri grillatulle kanalle. Juuri ennen kun ruoka on valmista, sekoita limellä, mintulla ja inkiväärillä maustetut olutmojitot.

Tahmeat broilerinsiivet

Sormiin tarttuvan tahmeat wingsit ovat koukuttavan hyviä! Kypsennä broilerinsiivet grillissä ja sivele ne loppuvaiheessa hapanimelällä hunajaliemellä.

Tahmeat broilerinsiivet
Tahmeat broilerinsiivet

Tahmeat broilerinsiivet

Paahdettu parsa-perunasalaatti

Valmista ruokaisa perunasalaatti paahdetuista parsoista ja perunoista. Helppo ja herkullinen salaatti viimeistellään minitomaateilla ja paahdetuilla pinjansiemenillä. Kaprikset liemineen antavat salaattiin pikanttia makua.

Paahdettu parsa-perunasalaatti ja yrttiset makkarat
Paahdettu parsa-perunasalaatti ja yrttiset makkarat

Paahdettu parsa-perunasalaatti ja yrttiset makkarat

Olutmojito

Mojito-cocktailista tutut minttu ja lime maustavat myös trendikkään olutmojiton. Inkivääri tuo juoman makukomboon lisäripauksen pirteyttä.

Olutmojito
Olutmojito

Olutmojito

Ideoita grillaukseen

Uusimmat