Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rennon grillaajan menu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 23.4.2020
|
Muokattu: 19.3.2021
Grilli tulille! Grillaa boksi kanansiipiä ja sivele ne tahmealla hunajaliemellä. Paahdettu parsa-perunsalaatti on täydellinen kaveri grillatulle kanalle. Juuri ennen kun ruoka on valmista, sekoita limellä, mintulla ja inkiväärillä maustetut olutmojitot.

Tahmeat broilerinsiivet

Sormiin tarttuvan tahmeat wingsit ovat koukuttavan hyviä! Kypsennä broilerinsiivet grillissä ja sivele ne loppuvaiheessa hapanimelällä hunajaliemellä.

Paahdettu parsa-perunasalaatti

Valmista ruokaisa perunasalaatti paahdetuista parsoista ja perunoista. Helppo ja herkullinen salaatti viimeistellään minitomaateilla ja paahdetuilla pinjansiemenillä. Kaprikset liemineen antavat salaattiin pikanttia makua.

Olutmojito

Mojito-cocktailista tutut minttu ja lime maustavat myös trendikkään olutmojiton. Inkivääri tuo juoman makukomboon lisäripauksen pirteyttä.

Ideoita grillaukseen

Uusimmat