Appelsiini-sipulisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Appelsiini-sipulisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

3 - 4 kpl
Appelsiinia
1 kpl
Sipuli
15 - 20 kpl
Mustaa oliivia
(tuoretta minttua)

kastike:

1 rkl
Sitruunamehua tai valkoviinietikkaa
2 rkl
Oliivi- tai rypsiöljyä
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori appelsiinit ja sipuli. Leikkaa appelsiinit viipaleiksi ja sipuli ohuiksi renkaiksi. Asettele appelsiinit, sipuli ja oliivit kerroksittain kulhoon. Jos käytät minttua, silppua se ja ripottele kerrosten väliin. Sekoita kastikkeen aineet ja valuta salaatille. Tarjoa alkuruokana tai liharuokien lisäkkeenä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.