Appelsiini-sipulisalaatti
Ainekset
Valmistus
Pese appelsiinit, leikkaa ne kalvottomiksi ja viipaloi hedelmät noin puolen sentin viipaleiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi. Hienonna minttu.
Asettele appelsiinit, sipulirenkaat, minttu ja oliivit tarjoilulautaselle.
Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Valuta kastike salaatille tai tarjoa se erikseen.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
316
1323
26,3 g
3,5 g
14,0 g
14,0 g
7,5 g
2,0 g
5,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus suolaa,
ripaus mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli