Berberepihvi | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Berberepihvi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Berebere-mausteseos on etiopialaisen keittiön perusmauste. Voit vaihdella seoksen koostumusta mielesi mukaan, niin tekevät etiopialaisetkin. Mausteseos sopii liha-, broileri- ja kasvisruokiin.

Ainekset

600 - 800 g
Naudan ulko- tai sisäfileetä

mausteseos

1 tl
Jauhettuja mustapippureita
1 tl
Jauhettua juustokuminaa
1 tl
Jauhettua korianteria
1/2 tl
Jauhettua chiliä
1 tl
Paprikajauhetta
1/4 tl
Jauhettua kardemummaa
1/4 tl
Kanelia
1 tl
Suolaa
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa liha pihveiksi. Sekoita mausteet keskenään ja lisää joukkoon sen verran öljyä, että syntyy tahna. Levitä tahna pihvien pinnalle ja anna maustua tunnin ajan huoneenlämmössä.
Paista pihvit öljyssä paistinpannulla tai grillaa pihvit. Tarjoa lisänä paistettuja bataattilohkoja.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 6.6.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.