Pyyhi broilerin leikkeistä enin marinadi talouspaperilla. Paista leikkeet kypsiksi öljyssä pannulla välillä käännellen. Siirrä lautaselle ja anna jäähtyä.
Huuhtele kiinankaali, kurkku ja aprikoosit. Suikaloi kaali ja viipaloi kurkku. Halkaise aprikoosit, poista kivet ja leikkaa hedelmäliha lohkoiksi. Ota herneet sulamaan. Viipaloi broilerinleikkeet.
Yhdistä kastikkeen ainekset. Sekoita kiinankaali, kurkku, sulaneet herneet ja pensasmustikat tarjoiluvadilla. Aseta päälle broileriviipaleet ja aprikoosit. Viimeistele basilikanlehdillä. Tarjoa salaatti kastikkeen kanssa.
Vinkki: Voit käyttää kiinankaalin tilalla jäävuorisalaattia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1687
403
19,3 g
6,0 g
23,0 g
20,0 g
5,3 g
30,8 g
2,1 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli