Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Caprese-pinsa

timer-icon15 min  (josta 10 min aktiivista)
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Tässä pinsassa maistuvat caprese-salaatin klassiset maut – mehukas tomaatti, kermainen mozzarella ja tuore basilika. Puolita ja täytä, niin saat ihanan piknikevään kahdelle!

Ainekset

230 g
(1 kpl) pinsapohja (Coop)
1 dl
pizzakastiketta
1 tl
oliiviöljyä

Caprese-täyte

200 g
(1 pkt) minitomaatteja (esim. Dulcita)
125 g
(1 ps, 125/225 g) mozzarellajuustoa
1/2 kpl
ruukkua basilikaa
(balsamicokastiketta)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa pinsapohja 4 osaan ja laita palat pellille. Levitä pizzakastiketta kahdelle ja pirskota öljyä kahdelle palalle. Paista kiertoilmalla 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.

230 g
(1 kpl) pinsapohja (Coop)
1 dl
pizzakastiketta
1 tl
oliiviöljyä
2

Huuhtele ja puolita tomaatit. Valuta ja revi mozzarella. Nypi basilikan lehdet.

200 g
(1 pkt) minitomaatteja (esim. Dulcita)
125 g
(1 ps, 125/225 g) mozzarellajuustoa
1/2 kpl
ruukkua basilikaa
3

Jaa mozzarellat, tomaatit ja basilikat pizzakastikkeella päällystetyille paloille. Viimeistele halutessasi balsamicoraidoilla. Laita loput pinsapalat kansiksi.

(balsamicokastiketta)
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 30.3.2025
|
Muokattu: 30.3.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

224

938

16,0 g

8,5 g

6,0 g

6,0 g

2,5 g

12,5 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

230 g (1 kpl) pinsapohja (Coop) ,

(balsamicokastiketta).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli