Caprese-pinsa
Ainekset
Valmistus
Leikkaa pinsapohja 4 osaan ja laita palat pellille. Levitä pizzakastiketta kahdelle ja pirskota öljyä kahdelle palalle. Paista kiertoilmalla 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
Huuhtele ja puolita tomaatit. Valuta ja revi mozzarella. Nypi basilikan lehdet.
Jaa mozzarellat, tomaatit ja basilikat pizzakastikkeella päällystetyille paloille. Viimeistele halutessasi balsamicoraidoilla. Laita loput pinsapalat kansiksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
224
938
16,0 g
8,5 g
6,0 g
6,0 g
2,5 g
12,5 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
230 g (1 kpl) pinsapohja (Coop) ,
(balsamicokastiketta).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli