Leikkaa broilerinliha muutaman sentin paksuisiksi suikaleiksi. Sekoita kookosmaitoon hunaja, soija ja suola. Sekoita joukkoon broilerisuikaleet ja peitä kelmulla. Anna maustua muutaman tunnin tai yön yli.
Pujota suikaleet liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Nosta vartaat grillille ja kypsennä noin 15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana, jotta ne kypsyvät tasaisesti.
Halkaise kurkku, poista pehmeä sisäosa ja leikkaa suikaleiksi. Poista melonista siemenet ja kuoret ja paloittele meloni. Sekoita salaattiainekset keskenään. Tarjoa broilerivartaiden kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1077
257
11,3 g
6,0 g
9,3 g
9,0 g
0,5 g
29,3 g
0,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Punaista currytahnaa,
1 tl Suolaa,
Suolaa,
Rouhittua roseepippuria,
Ruukku rucolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli