Currybroilerivartaat ja kurkku-melonisalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Currybroilerivartaat ja kurkku-melonisalaatti

???
Annokset
4
Kookosmaito, currytahna ja hunaja maustavat broilerinfileestä lempeän tulista. Tarjoa currybroilerivartaat kesäisen kurkku-melonisalaatin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Broilerin fileepihvejä
1 kpl
(200 ml) kookosmaitoa
2 rkl
Punaista currytahnaa
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Suolaa

KURKKU-MELONISALAATTI

1/2 kpl
Kurkku
1/2 kpl
Hunajamelonia
1 kpl
Limetin mehu
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua roseepippuria
1 kpl
Ruukku rucolaa

Näin teet

1

Leikkaa broilerinliha muutaman sentin paksuisiksi suikaleiksi. Sekoita kookosmaitoon hunaja, soija ja suola. Sekoita joukkoon broilerisuikaleet ja peitä kelmulla. Anna maustua muutaman tunnin tai yön yli.

Pujota suikaleet liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Nosta vartaat grillille ja kypsennä noin 15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana, jotta ne kypsyvät tasaisesti.

Halkaise kurkku, poista pehmeä sisäosa ja leikkaa suikaleiksi. Poista melonista siemenet ja kuoret ja paloittele meloni. Sekoita salaattiainekset keskenään. Tarjoa broilerivartaiden kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
Muokattu: 9.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g37 g
Proteiinia29 g117 g
Rasvaa11 g45 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj1077 4306
Energiaa kcal257 1029

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Punaista currytahnaa

  • 1 tl Suolaa

  • Suolaa

  • Rouhittua roseepippuria

  • Ruukku rucolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g37 g
Proteiinia29 g117 g
Rasvaa11 g45 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj1077 4306
Energiaa kcal257 1029

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Punaista currytahnaa

  • 1 tl Suolaa

  • Suolaa

  • Rouhittua roseepippuria

  • Ruukku rucolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.