Herukkainen raakakakku
Ainekset
TÄYTE
Näin teet
Laita täytteen cashewpähkinät likoamaan kylmään veteen vähintään tunniksi tai yön yli. Siirrä pekaanipähkinät, taatelit ja ripaus suolaa monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Aja tasaiseksi, kunnes seos on tahmeaa. Painele pähkinäpohja leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (halk. 20 cm) pohjalle. Sulata mustaherukat huoneenlämmössä. Valuta cashewpähkinöistä vesi pois. Sulata kookosöljy vesihauteessa miedolla lämmöllä juoksevaksi. Pese monitoimikoneen kulho ja aja täytteen ainekset tasaiseksi seokseksi. Levitä täyte pähkinäpohjan päälle. Siirrä kakku pakastimeen tunniksi. Ota huoneenlämpöön hetki ennen tarjoilua. Säilytä kakku jääkaapissa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 22 g | 217 g |
Proteiinia | 9 g | 87 g |
Rasvaa | 37 g | 367 g |
Kuituja | 4 g | 37 g |
Energiaa kj | 1921 | 19205 |
Energiaa kcal | 459 | 4588 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sormisuolaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 22 g | 217 g |
Proteiinia | 9 g | 87 g |
Rasvaa | 37 g | 367 g |
Kuituja | 4 g | 37 g |
Energiaa kj | 1921 | 19205 |
Energiaa kcal | 459 | 4588 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sormisuolaa