Juustoiset kukkakaalipihvit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoiset kukkakaalipihvit

Juustoiset kukkakaalipihvit
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Paista ruokaisat ja maittavat kukkakaalipihvit. Ne maistuvat salaatin kanssa tai liharuoan lisäkkeenä. Kukkakaalipihvit maistuvat yrteillä maustetun kermaviilin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
kukkakaalia (1 kpl)
2 dl
Emmentaljuustoraastetta
1 dl
Parmesaaniraastetta
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Suolaa

PAISTAMISEEN

Voita tai öljyä

Näin teet

1

Poista kukkakaalista kova ja kuivunut kanta. Paloittele kukkakaali ja keitä vähässä vedessä  pehmeäksi. Valuta hyvin, jäähdytä ja murskaa rakeiseksi haarukalla  tai sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon juustoraasteet, jauhot, munat ja suola. Paista ensin yksi reilun sentin paksuinen koepihvi rasvassa ohukaispannulla keskilämmöllä. Paista noin 2 minuuttia ja käännä pihvi. Jos pihvi ei pysy koossa, sekoita massaan lisää vehnäjauhoja (n. 1 rkl). Paista loput pihvit samaan tapaan.

Vinkki: Lisäkkeeksi sopii yrteillä maustettu kermaviili.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
Muokattu: 28.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g26 g
Proteiinia6 g25 g
Rasvaa3 g12 g
Kuituja3 g12 g
Energiaa kj357 1428
Energiaa kcal86 342

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Emmentaljuustoraastetta

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

  • 1 tl Suolaa

  • Voita tai öljyä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g26 g
Proteiinia6 g25 g
Rasvaa3 g12 g
Kuituja3 g12 g
Energiaa kj357 1428
Energiaa kcal86 342

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Emmentaljuustoraastetta

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

  • 1 tl Suolaa

  • Voita tai öljyä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.