Juustoiset kukkakaalipihvit - Yhteishyvä

Juustoiset kukkakaalipihvit

Juustoiset kukkakaalipihvit
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Paista ruokaisat ja maittavat kukkakaalipihvit. Ne maistuvat salaatin kanssa tai liharuoan lisäkkeenä. Kukkakaalipihvit maistuvat yrteillä maustetun kermaviilin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(500 g) kukkakaali
2 dl
Emmentaljuustoraastetta
1 dl
Parmesaaniraastetta
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Suolaa

PAISTAMISEEN

Voita tai öljyä

Näin teet

1

Poista kukkakaalista kova ja kuivunut kanta. Paloittele kukkakaali ja keitä vähässä vedessä  pehmeäksi. Valuta hyvin, jäähdytä ja murskaa rakeiseksi haarukalla  tai sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon juustoraasteet, jauhot, munat ja suola. Paista ensin yksi reilun sentin paksuinen koepihvi rasvassa ohukaispannulla keskilämmöllä. Paista noin 2 minuuttia ja käännä pihvi. Jos pihvi ei pysy koossa, sekoita massaan lisää vehnäjauhoja (n. 1 rkl). Paista loput pihvit samaan tapaan.

Vinkki: Lisäkkeeksi sopii yrteillä maustettu kermaviili.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
Muokattu: 19.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g24 g
Proteiinia6 g23 g
Rasvaa3 g11 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj332 1328
Energiaa kcal80 318

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Emmentaljuustoraastetta

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

  • 1 tl Suolaa

  • Voita tai öljyä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g24 g
Proteiinia6 g23 g
Rasvaa3 g11 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj332 1328
Energiaa kcal80 318

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Emmentaljuustoraastetta

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

  • 1 tl Suolaa

  • Voita tai öljyä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.