
Karamellisoitu sipulipasta
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Kuori, halkaise ja viipaloi sipulit. Paista sipuleita miedolla lämmöllä öljyssä pannulla noin 15 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Lisää tomaatit, etikka, sokeri, suola ja pippuri pannulle, paista 5 minuuttia. Lisää kerma ja kuumenna kastike.
Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (½ tl suolaa / 2 l vettä) pakkauksen keittoajan mukaan al denteksi. Sekoita valutettu pasta kastikkeeseen.
Viimeistele hienonnetulla persiljalla ja halutessasi parmesaanilla.
Vinkki: Voit korvata oliiviöljyn aurinkokuivattujen tomaattien öljyllä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
472
1976
16,5 g
6,5 g
64,8 g
6,8 g
4,3 g
11,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(parmesaaniraastetta).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli