Pese, kuori ja raasta keltajuuret karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi.
Ruskista jauheliha paistinpannulla. Lisää sipulit, mausteet ja ohrasuurimot paistamisen loppupuolella ja paista vielä hetki sekoittaen.
Sekoita uunivuoassa (vetoisuus noin 3 litraa) keltajuuriraaste ja jauhelihaseos.
Vatkaa kulhossa kananmunat ja maito. Kaada seos tasaisesti vuokaan.
Murusta fetajuusto pinnalle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.
Vinkki: Voit korvata naudan jauhelihan broilerin jauhelihalla tai kaurajauhiksella.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
370
1547
21,2 g
10,2 g
19,5 g
10,3 g
3,3 g
24,0 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli