Pese, kuori ja raasta keltajuuret karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi.
Ruskista jauheliha paistinpannulla. Lisää sipulit, mausteet ja ohrasuurimot paistamisen loppupuolella ja paista vielä hetki sekoittaen.
Sekoita uunivuoassa (vetoisuus noin 3 litraa) keltajuuriraaste ja jauhelihaseos.
Vatkaa kulhossa kananmunat ja maito. Kaada seos tasaisesti vuokaan.
Murusta fetajuusto pinnalle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.
Vinkki: Voit korvata naudan jauhelihan broilerin jauhelihalla tai kaurajauhiksella.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1547
370
21,2 g
10,2 g
19,5 g
10,3 g
3,3 g
24,0 g
2,3 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli