Kesäkurpitsarullat - Yhteishyvä

Kesäkurpitsarullat

???
Kappaleita
24
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Iso kesäkurpitsa
4 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Balsamiviinietikkaa

TÄYTE:

50 g
Pinjansiemeniä
1 kpl
Ruukku tuoretta basilikaa
200 g
Maustamatonta kevyttuorejuustoa
1/2 tl
Sitruunamehua
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria

Näin teet

1

Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa siitä juustohöylällä 24 viipaletta pituussuunnassa. Pirskota oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa viipaleiden päälle ja anna marinoitua jääkaapissa täytteen teon ajan. Paahda pinjansiemenet kuumalla kuivalla pannulla. Varo, etteivät ne pala. Hienonna basilika. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Lusikoi 1 tl täytettä kunkin kesäkurpitsaviipaleen päähän ja kääri rullaksi. Voit halutessasi vielä pirskottaa hieman oliiviöljyä päälle. Tarjoa alkupalana.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa