Kesäkurpitsarullat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kesäkurpitsarullat

Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Iso kesäkurpitsa
4 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Balsamiviinietikkaa

täyte:

50 g
Pinjansiemeniä
1 kpl
Ruukku tuoretta basilikaa
200 g
Maustamatonta kevyttuorejuustoa
1/2 tl
Sitruunamehua
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa siitä juustohöylällä 24 viipaletta pituussuunnassa. Pirskota oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa viipaleiden päälle ja anna marinoitua jääkaapissa täytteen teon ajan. Paahda pinjansiemenet kuumalla kuivalla pannulla. Varo, etteivät ne pala. Hienonna basilika. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Lusikoi 1 tl täytettä kunkin kesäkurpitsaviipaleen päähän ja kääri rullaksi. Voit halutessasi vielä pirskottaa hieman oliiviöljyä päälle. Tarjoa alkupalana.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.