Huuhtele kurpitsa, halkaise se ja poista siemenet lusikalla. Kuori ja pilko kurpitsa noin 2x2 cm kuutioiksi. Levitä kuutiot leivinpaperille pellille.
Yhdistä mausteseos ja öljy. Kääntele seos kurpitsan joukkoon.
Paahda kurpitsaa 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Huuhtele pavut ja lisää pellille. Kääri tortillat folioon ja laita uuniin. Jatka paistoa 5 minuuttia.
Mittaa majoneesi kulhoon. Pese lime ja raasta kuori. Halkaise lime, purista puolikkaan limen mehu ja leikkaa toinen puolikas lohkoiksi. Sekoita kuoriraaste, mehu ja mustapippuri majoneesiin.
Huuhtele salaatti. Tarjoa tortillat salaatin, salsan, limemajoneesin ja limelohkojen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
717
3002
44,3 g
5,8 g
57,8 g
8,0 g
13,5 g
15,0 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
foliota.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli