Lämpimät parsaleivät | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämpimät parsaleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Vaaleaa leipää
1 kpl
(205g/330g) vihreää parsaa
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 - 2 dl
Kevytjuustoraastetta
Halutessasi balsamiviinietikkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta parsoista vesi. Nosta leipäviipaleet pellille leivinpaperin päälle. Hienonna valkosipulia leipien pinnalle ja nosta parsatangot leiville, 3-4 vartta jokaiselle. Ripottele juustoraaste päälle. Paista 225 asteessa kunnes juusto on sulanut. Kaada halutessasi vielä balsamiviinietikkaa pinnalle ennen tarjoilua. Tarjoile leivät kasvisten kanssa.Ruokalehti 0505

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.