Kuori kasvikset. Pilko punajuuret ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä kattilassa. Lisää kasvikset ja anna niiden pehmitä hetki. Lisää vesi, liemikuutiot ja viinietikka. Keitä hiljalleen kannen alla noin 30 minuuttia tai kunnes punajuuret ovat pehmeitä. Soseuta keitto. Tarjoile lisänä notkistettua vuohenjuustoa, paahdettuja pinjansiemeniä ja hienonnettua persiljaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1146
274
14,8 g
2,0 g
25,3 g
21,3 g
10,0 g
5,0 g
2,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l Vettä,
1,5 rkl Punaviinietikkaa,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
2 rkl Hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli