Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mausteinen kasviscurry

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Parsakaalia
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
100 g
Kirsikkatomaatteja
1 rkl
Raastettua inkivääriä
2 rkl
Punaista currytahnaa
2 rkl
Öljyä
6 kpl
Kaffirlimetin lehteä
1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
2 rkl
Limettimehua
1 tl
Suolaa
Korianteria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele parsakaali. Kuori ja paloittele porkkanat. Suikaloi sipuli, viipaloi valkosipulinkynnet. Paista kasviksia 3 minuuttia öljyssä vokissa. Lisää inkivääri, kaffirlimetin lehdet ja currytahna. Paista minuutti. Lisää kookosmaito, tomaatit ja herneet. Anna kiehua hetki, mausta limettimehulla ja suolalla. Lisää pinnalle tuoretta korianteria. Tarjoa riisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2017
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

156

654

12,3 g

5,3 g

4,8 g

4,5 g

3,3 g

4,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

1 rkl Raastettua inkivääriä,

2 rkl Punaista currytahnaa,

Kaffirlimetin lehteä,

2 rkl Limettimehua,

1 tl Suolaa,

Korianteria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli