
Nopea kurpitsapasta
Ainekset
Valmistus
Halkaise kurpitsa, poista siemenet ja raasta kurpitsa isolla terällä. Kuori ja hienonna sipuli ja persilja.
Mausta pastan keitinvesi liemikuutiolla ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää herneet ja kurpitsaraaste keitinveteen noin minuutti ennen pastan kypsymistä. Ota talteen pastan keitinvettä 1/2 dl. Valuta pasta-kurpitsaseos siivilässä ja laita takaisin kattilaan.
Kuumenna öljy pannulla. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta paprikalla, suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattisose ja sekoita hyvin. Lisää ½ dl pastan keitinlientä ja kiehauta. Sekoita lopuksi jauhelihaseos ja persilja pastan joukkoon.
Vinkki: Tee lihaton versio härkäpapuvalmisteesta (Härkis) tai soijarouheesta.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
544
2277
25,8 g
8,3 g
44,5 g
8,3 g
7,5 g
29,8 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli