Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdettu parsakaali-papusalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Paahda parsakaali paprikan, papujen ja pähkinöiden kanssa uunissa ja tarjoa lämpimänä salaatissa.

Ainekset

2 kpl
Suippopaprikaa
1 kpl
(noin 300 g) parsakaali
1 kpl
(250 g) pensaspapuja
2 dl
Maapähkinöitä
2 rkl
Rypsiöljyä
2 tl
Currya
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
(100 g) babypinaattia
1 kpl
Sitruunan mehu

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2

Huuhtele ja leikkaa suippopaprikat ja parsakaalit suupaloiksi ja parsakaalin varsi ohuiksi viipaleiksi. Levitä paprikat, parsakaalit, pavut ja pähkinät uunipellille. Sekoita öljy, curry ja suola joukkoon. Paahda uunissa 10 minuuttia sekoittaen pari kertaa paahtamisen aikana.

2 kpl
Suippopaprikaa
1 kpl
(noin 300 g) parsakaali
1 kpl
(250 g) pensaspapuja
2 dl
Maapähkinöitä
2 rkl
Rypsiöljyä
2 tl
Currya
1/2 tl
Suolaa
3

Sekoita pinaatti ja sitruunan mehu lämpimään salaattiin. Tarjoa salaatti kevyenä pääruokana tai esimerkiksi broilerin lisukkeena.

1 kpl
(100 g) babypinaattia
1 kpl
Sitruunan mehu
Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 6.7.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

286

1197

22,3 g

2,8 g

8,0 g

5,5 g

5,3 g

11,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Currya,

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli