Kuumenna uuni 225 asteeseen.
Huuhtele ja leikkaa suippopaprikat ja parsakaalit suupaloiksi ja parsakaalin varsi ohuiksi viipaleiksi. Levitä paprikat, parsakaalit, pavut ja pähkinät uunipellille. Sekoita öljy, curry ja suola joukkoon. Paahda uunissa 10 minuuttia sekoittaen pari kertaa paahtamisen aikana.
Sekoita pinaatti ja sitruunan mehu lämpimään salaattiin. Tarjoa salaatti kevyenä pääruokana tai esimerkiksi broilerin lisukkeena.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
286
1197
22,3 g
2,8 g
8,0 g
5,5 g
5,3 g
11,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Currya,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli