Kuumenna uuni 225 asteeseen.
Huuhtele ja leikkaa suippopaprikat ja parsakaalit suupaloiksi ja parsakaalin varsi ohuiksi viipaleiksi. Levitä paprikat, parsakaalit, pavut ja pähkinät uunipellille. Sekoita öljy, curry ja suola joukkoon. Paahda uunissa 10 minuuttia sekoittaen pari kertaa paahtamisen aikana.
Sekoita pinaatti ja sitruunan mehu lämpimään salaattiin. Tarjoa salaatti kevyenä pääruokana tai esimerkiksi broilerin lisukkeena.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1197
286
22,3 g
2,8 g
8,0 g
5,5 g
5,3 g
11,8 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Currya,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli