Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Paistetut varsiparsakaalit

Paistetut varsiparsakaalit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pikapaista broccolineista eli varsiparsakaalista vihreä lisuke esimerkiksi jauhelihapihveille. Viimeistele sitruunalla ja rouskuvilla siemenillä.

Ainekset

300 g
(2 ps) broccolinia eli varsiparsakaalia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 - 2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunanmehua
1 tl
soijakastiketta
1/2 rkl
auringonkukansiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa 2–3 osaan. Kuori ja hienonna valkosipulit.

300 g
(2 ps) broccolinia eli varsiparsakaalia
2 kpl
valkosipulinkynttä
2

Kuumenna öljy paistinpannulla tai muurikassa. Lisää kaalit ja valkosipuli. Paista kahdella lastalla nostellen muutama minuutti. Mausta paistos sitruunanmehulla ja soijakastikkeella. Ripottele auringonkukansiemenet pinnalle.

1 - 2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunanmehua
1 tl
soijakastiketta
1/2 rkl
auringonkukansiemeniä

Vinkki: Korvaa varsiparsakaalit yhdellä isolla parsakaalilla.

Tarjoile jauhelihapihvien lisukkeena.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 21.7.2020
Muokattu: 21.4.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

98

410

7,8 g

0,5 g

2,3 g

1,5 g

2,0 g

4,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli