Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa 2–3 osaan. Kuori ja hienonna valkosipulit.
Kuumenna öljy paistinpannulla tai muurikassa. Lisää kaalit ja valkosipuli. Paista kahdella lastalla nostellen muutama minuutti. Mausta paistos sitruunanmehulla ja soijakastikkeella. Ripottele auringonkukansiemenet pinnalle.
Vinkki: Korvaa varsiparsakaalit yhdellä isolla parsakaalilla.
Tarjoile jauhelihapihvien lisukkeena.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
98
410
7,8 g
0,5 g
2,3 g
1,5 g
2,0 g
4,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli