Paistetut varsiparsakaalit | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Paistetut varsiparsakaalit

Paistetut varsiparsakaalit

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pikapaista varsiparsakaaleista eli broccolineista vihreä lisuke jauhelihapihveille. Viimeistele sitruunalla ja rouskuvilla siemenillä.

Ainekset

300 g
(2 ps) varsiparsakaalia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 - 2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunanmehua
1 tl
soijakastiketta
1/2 rkl
auringonkukansiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa 2–3 osaan. Kuori ja hienonna valkosipulit.

300 g
(2 ps) varsiparsakaalia
2 kpl
valkosipulinkynttä
2

Kuumenna öljy paistinpannulla tai muurikassa. Lisää kaalit ja valkosipuli. Paista kahdella lastalla nostellen muutama minuutti. Mausta paistos sitruunanmehulla ja soijakastikkeella. Ripottele auringonkukansiemenet pinnalle.

1 - 2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunanmehua
1 tl
soijakastiketta
1/2 rkl
auringonkukansiemeniä

Vinkki: Korvaa varsiparsakaalit yhdellä isolla parsakaalilla.

Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 21.7.2020
Muokattu: 21.7.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

410

98

7,8 g

0,5 g

2,3 g

1,5 g

2,0 g

4,0 g

0,2 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli