Parsahodarit ja parmesaanimajoneesi - Yhteishyvä

Parsahodarit ja parmesaanimajoneesi

???
Kappaleita
4
Vegehodarista kurkistaa uunissa rapeiksi paistetut vihreät parsat.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Hot dog -sämpylää
4 - 8 kpl
Salaatinlehteä
1/2 kpl
Ruukkua yrttejä (esim. basilikaa tai rucolaa)

PARSAT

8 kpl
Vihreää tankoparsaa
1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Kananmuna
1 dl
Emmentaljuustoraastetta
1 dl
Korppujauhoja
1 tl
Provencale-yrttiseosta
1 rkl
Öljyä

PARMESAANIMAJONEESI

1 1/2 dl
Majoneesia
1/2 dl
Parmesaanijuustoraastetta
1 kpl
Sitruunan mehu
2 tl
Chilikastiketta

Näin teet

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Kuori parsat ja poista puumaiset tyvet. Laita parsat muovipussiin, mittaa jauhot joukkoon ja jauhota parsat pussia kevyesti ravistellen.

8 kpl
Vihreää tankoparsaa
1/2 dl
Vehnäjauhoja
2

Riko kananmuna isolle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki. Raasta juusto toiselle lautaselle. Sekoita korppujauhot ja yrttiseos juuston joukkoon.

1 kpl
Kananmuna
1 dl
Emmentaljuustoraastetta
1 dl
Korppujauhoja
1 tl
Provencale-yrttiseosta
3

Pyöritä parsat kananmunassa ja kuorruta korppujauhoissa. Laita parsat uunipellille. Pirskottele öljyä päälle. Paista uunissa rapeiksi 12–15 minuuttia.

1 rkl
Öljyä
4

Sekoita parmesaanimajoneesin ainekset kulhossa.

1 kpl
Sitruunan mehu
1 1/2 dl
Majoneesia
1/2 dl
Parmesaanijuustoraastetta
2 tl
Chilikastiketta
5

Halkaise sämpylät ja lämmitä uunissa. Levitä majoneesia sämpylöiden väliin. Jaa salaatit, yrtit ja lämpimät parsat hodareihin.

4 kpl
Hot dog -sämpylää
4 - 8 kpl
Salaatinlehteä
1/2 kpl
Ruukkua yrttejä (esim. basilikaa tai rucolaa)
6

Vinkki: Kokeile broccolinia parsan paikalle.

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Anna Huovinen
Julkaistu: 13.3.2018
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g107 g
Proteiinia8 g30 g
Rasvaa35 g141 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj1908 7632
Energiaa kcal456 1823

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Salaatinlehteä

  • Ruukkua yrttejä (esim. basilikaa tai rucolaa)

  • 1 dl Emmentaljuustoraastetta

  • 1 tl Provencale-yrttiseosta

  • 0,5 dl Parmesaanijuustoraastetta

  • Sitruunan mehu

  • 2 tl Chilikastiketta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g107 g
Proteiinia8 g30 g
Rasvaa35 g141 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj1908 7632
Energiaa kcal456 1823

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Salaatinlehteä

  • Ruukkua yrttejä (esim. basilikaa tai rucolaa)

  • 1 dl Emmentaljuustoraastetta

  • 1 tl Provencale-yrttiseosta

  • 0,5 dl Parmesaanijuustoraastetta

  • Sitruunan mehu

  • 2 tl Chilikastiketta

Resepti
Anu Brask

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.