Pese retiisit ja poista naatit. Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi.
Mittaa tiiviskantiseen purkkiin joko perinteisen tai aasialaisen liemen ainekset. Sulje kansi ja ravista hyvin sekaisin. Lisää retiisit ja ravista. Anna maustua jääkaapissa noin 15 minuuttia.
Hyvästi hävikki: Tarjoa huuhdellut naatit retiisien kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
15
65
—
—
2,5 g
2,5 g
0,5 g
0,5 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl riisiviinietikkaa,
1 rkl vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli