
Porkkanakakun makuinen tuorepuuro
Ainekset
Valmistus
Kuori ja paloittele porkkana. Laita porkkanapalat, jogurtti ja mausteet tehosekoittimen kulhoon ja soseuta sileäksi. Jos käytössäsi ei ole tehosekoitinta, raasta porkkana hienoksi ja sekoita muiden ainesten kanssa.
Kaada porkkana-jogurttiseos kulhoon. Sekoita kaurahiutaleet joukkoon. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään tunti, jolloin kaurahiutaleet turpoavat ja tekevät tuorepuurosta lusikoitavan.
Vinkki: Tee aamiaispuuro jo edellisenä iltana jääkaappiin.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
254
1062
4,5 g
2,0 g
42,0 g
24,5 g
3,5 g
7,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Vaniljasokeria,
0,25 tl (¼ tl) jauhettua kanelia,
0,25 tl (¼ tl) jauhettua inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli