Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Possurisotto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Marinoituja porsaansuikaleita
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Paprika
1 rkl
Öljyä
Pala tuoretta inkivääriä
3 dl
Risottoriisiä
3 rkl
Soijakastiketta
6 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
Suolaa
Mustapippurirouhetta
2 dl
Pakasteherneitä

Tarjoiluun:

Makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuutioi paprika. Kuumenna öljy padassa. Ruskista suikaleet ja sipulit kevyesti. Mausta raastetulla inkiväärillä ja mustapippurilla. Lisää riisi ja kuullota hetki. Lisää soijakastike, vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää suola, paprika ja herneet. Kypsennä 5 minuuttia. Tarkista maku.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.2.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

470

1967

19,8 g

2,3 g

52,8 g

3,5 g

2,3 g

18,5 g

4,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

Pala tuoretta inkivääriä,

6 dl Vettä,

Suolaa,

Mustapippurirouhetta,

2 dl Pakasteherneitä,

Makeaa chilikastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli