Possurisotto | Risotot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possurisotto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Marinoituja porsaansuikaleita
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Paprika
1 rkl
Öljyä
Pala tuoretta inkivääriä
3 dl
Risottoriisiä
3 rkl
Soijakastiketta
6 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
Suolaa
Mustapippurirouhetta
2 dl
Pakasteherneitä

tarjoiluun:

Makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuutioi paprika. Kuumenna öljy padassa. Ruskista suikaleet ja sipulit kevyesti. Mausta raastetulla inkiväärillä ja mustapippurilla. Lisää riisi ja kuullota hetki. Lisää soijakastike, vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää suola, paprika ja herneet. Kypsennä 5 minuuttia. Tarkista maku.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.2.2014
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1967

470

19,8 g

2,3 g

52,8 g

3,5 g

2,3 g

18,5 g

4,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

Pala tuoretta inkivääriä,

6 dl Vettä,

Suolaa,

Mustapippurirouhetta,

2 dl Pakasteherneitä,

Makeaa chilikastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli