Quesadillat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Quesadillat

Quesadilla resepti
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Valmista reseptin maukkaat quesadillat tortilloista. Viimeistele annos juustoraasteella ja salsakastikkeella.
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Pehmeää vehnätortillaa

TÄYTE

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Tomaattipyreetä
1/2 dl
Vettä tai tomaattimehua
1 tl
Kuivattua oreganoa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

1 kpl
Valmista salsakastiketta
Säilykejalopenoviipaleita halutessasi
1 kpl
Ananasmurskaa (227 g)
150 g
Juustoraastetta

Näin teet

1

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne öljyssä. Siirrä syrjään. Ruskista jauheliha, lisää kuullotetut sipulit, tomaattipyree, vesi tai tomaattimehu, oregano, suola ja pippuri. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää nestettä, jos jauheliha kuivuu. Levitä kolmelle tortillalle salsakastiketta, halutessasi jalapenoviipaleita sekä ananasmurskaa ja jauhelihaa. Ripottele päälle juustoraaste. Nosta loput tortillat päälle kansiksi. Paina tiiviisti yhteen.

Paista quesadillat yksi kerrallaan pannussa keskilämmöllä, noin 5 minuuttia molemmilta puolilta tai kunnes juusto sulaa. Pidä lämpimänä alumiinifolion alla. Leikkaa quesadillat vastapaistettuina sektoreiksi. Tarjoa heti. Lisänä voit tarjota salsakastiketta ja jalapenoja.

2

Ruskista jauheliha, lisää kuullotetut sipulit, tomaattipyree, vesi tai tomaattimehu, oregano, suola ja pippuri. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää nestettä, jos jauheliha kuivuu.

400 g
Jauhelihaa
2 rkl
Tomaattipyreetä
1/2 dl
Vettä tai tomaattimehua
1 tl
Kuivattua oreganoa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3

Levitä kolmelle tortillalle salsakastiketta, halutessasi jalapenoviipaleita sekä ananasmurskaa ja jauhelihaa. Ripottele päälle juustoraaste. Nosta loput tortillat päälle kansiksi. Paina tiiviisti yhteen.

6 kpl
Pehmeää vehnätortillaa
1 kpl
Valmista salsakastiketta
Säilykejalopenoviipaleita halutessasi
1 kpl
Ananasmurskaa (227 g)
150 g
Juustoraastetta
4

Paista quesadillat yksi kerrallaan pannussa keskilämmöllä, noin 5 minuuttia molemmilta puolilta tai kunnes juusto sulaa. Pidä lämpimänä alumiinifolion alla. Leikkaa quesadillat vastapaistettuina sektoreiksi. Tarjoa heti. Lisänä voit tarjota salsakastiketta ja jalapenoja.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja31 g125 g
Proteiinia22 g88 g
Rasvaa31 g125 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj2091 8362
Energiaa kcal499 1997

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 2 rkl Tomaattipyreetä

  • 1 tl Kuivattua oreganoa

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Säilykejalopenoviipaleita halutessasi

  • 150 g Juustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja31 g125 g
Proteiinia22 g88 g
Rasvaa31 g125 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj2091 8362
Energiaa kcal499 1997

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 2 rkl Tomaattipyreetä

  • 1 tl Kuivattua oreganoa

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Säilykejalopenoviipaleita halutessasi

  • 150 g Juustoraastetta

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.