Quesadillat | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Quesadilla resepti

Quesadillat

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista reseptin maukkaat quesadillat tortilloista. Viimeistele annos juustoraasteella ja salsakastikkeella.

Ainekset

6 kpl
Pehmeää vehnätortillaa

täyte

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Tomaattipyreetä
1/2 dl
Vettä tai tomaattimehua
1 tl
Kuivattua oreganoa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

1 kpl
Valmista salsakastiketta
Säilykejalopenoviipaleita halutessasi
1 kpl
Ananasmurskaa (227 g)
150 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne öljyssä. Siirrä syrjään.

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
2

Ruskista jauheliha, lisää kuullotetut sipulit, tomaattipyree, vesi tai tomaattimehu, oregano, suola ja pippuri. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää nestettä, jos jauheliha kuivuu.

400 g
Jauhelihaa
2 rkl
Tomaattipyreetä
1/2 dl
Vettä tai tomaattimehua
1 tl
Kuivattua oreganoa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3

Levitä kolmelle tortillalle salsakastiketta, halutessasi jalapenoviipaleita sekä ananasmurskaa ja jauhelihaa. Ripottele päälle juustoraaste. Nosta loput tortillat päälle kansiksi. Paina tiiviisti yhteen.

6 kpl
Pehmeää vehnätortillaa
1 kpl
Valmista salsakastiketta
Säilykejalopenoviipaleita halutessasi
1 kpl
Ananasmurskaa (227 g)
150 g
Juustoraastetta
4

Paista quesadillat yksi kerrallaan pannussa keskilämmöllä, noin 5 minuuttia molemmilta puolilta tai kunnes juusto sulaa. Pidä lämpimänä alumiinifolion alla. Leikkaa quesadillat vastapaistettuina sektoreiksi. Tarjoa heti. Lisänä voit tarjota salsakastiketta ja jalapenoja.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2091

499

31,3 g

10,5 g

31,3 g

3,0 g

2,0 g

22,0 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

2 rkl Tomaattipyreetä,

1 tl Kuivattua oreganoa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Säilykejalopenoviipaleita halutessasi,

150 g Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli