Savutofuwokki

arvosana4/5

(9)arviota
4 Annosta

15 min (josta 15 min aktiivista)

Vartissa valmis herkullinen tofuwok maistuu koko perheelle! Rapsakat kasvikset, nuudelit ja herkullinen kastike vievät kielen mennessään.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 g(1 pkt) kylmäsavustettua tofua (jalotofu)
1/2 rklrypsiöljyä
300 g(1 pkt) käyttövalmiita kasviksia (tuorekset)
200 gtäysjyvänuudelia
2 rklpaahdettua seesamiöljyä
2 rklsoijaa (vähemmän suolaa)
1 rklriisiviinietikkaa

Valmistus

  1. 1

    Valuta tofu ja kuivaa tofun pinta esimerkiksi talouspaperilla. Kuutioi tofu. Paista öljyssä pannulla, kunnes pintaan tulee väriä. Lisää kasvikset ja paista käännellen noin 5 minuuttia.

    MääräAinesosa
    300 g(1 pkt) kylmäsavustettua tofua (jalotofu)
    1/2 rklrypsiöljyä
    300 g(1 pkt) käyttövalmiita kasviksia (tuorekset)
  2. 2

    Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää nuudelit ja mausteet wokkiin. Tarjoa heti.

    MääräAinesosa
    200 gtäysjyvänuudelia
    2 rklpaahdettua seesamiöljyä
    2 rklsoijaa (vähemmän suolaa)
    1 rklriisiviinietikkaa

Vinkki: Tulisen ruoan ystävä voi lisätä wokkiin srirachaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Panu Pälviä
28.12.2021
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä