Kiehauta keitinliemen ainekset. Lisää lihapala ja keitä kaksi tuntia. Nosta liha liemestä ja kääri kelmuun. Kääri vielä folioon. Anna vetäytyä vähintään 20 minuuttia tai jäähtyä kunnolla. Säästä osa keitinliemestä makulientä varten.
Keitä makuliemen aineksia 5 minuuttia.
Grillaa lihan pintaan kaunis väri kuumassa grillissä. Nosta liha leikkuulaudalle ja revi kahden haarukan avulla riekaleiksi. Siirrä lihat lämpimän makuliemen joukkoon. Tarjoa esim. tortillojen tai pitaleipien ja kasvisten kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
341
1428
18,3 g
6,3 g
17,7 g
17,3 g
0,2 g
26,0 g
2,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
5 dl Vettä,
3 rkl Taco-mausteseosta,
1,5 - 2 dl Keitinlientä,
1 rkl Taco-mausteseosta,
1 tl Sambal-oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli