Kuori ja leikkaa porkkanat pieniksi paloiksi. Kuori ja paloittele perunat. Paloittele kukkakaali. Kuori ja viipaloi valkosipulit.
Kuullota valkosipulia öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää porkkanat, perunat ja tomaattipyree. Paista hetki sekoitellen. Lisää vesi ja liemikuutiot. Kiehauta. Laske lämpö keskilämmölle ja peitä kannella. Anna kiehua 10 minuuttia.
Lisää kukkakaali ja pavut kattilaan. Keitä 10 minuuttia.
Huuhtele lehtikaali, poista kova lehtiruoti ja revi kaali suupaloiksi. Lisää kattilaan ja kiehauta. Nauti keitto sellaisenaan tai tuunaa lisäämällä joukkoon lihapullia tai kuutioitua, paistettua tofua.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
353
1475
9,5 g
1,0 g
48,5 g
7,3 g
10,0 g
11,5 g
3,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl tomaattipyreetä,
lihapullia tai tofua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli