Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Näissä pääsiäisherkuissa maistuu karkki

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 10.3.2022
|
Muokattu: 12.2.2024
Pääsiäinen on herkuttelun, suklaamunien ja pääsiäiskarkkien juhlaa. Leivo lempikarkkisi ja suussa sulavimmat suklaanamit kakkuihin, kääretorttuihin ja ihaniin jälkiruokiin, joilla hurmaat varmasti pääsiäispöydän vieraat.

Juustokakku maistuu nyt Daimille ja Kinderille

Leivo pääsiäisen kahvihetkeen kaikille maistuva suklainen juustokakku. Ilman uunia valmistuva Daim-juustokakku saa upean täyteläisen makunsa rapsakasta Daim-rouheesta. Kindereitä rakastavaa voit hemmotella kahdella erilaisella juustokakulla: yllättävän helposti valmistuva kolmikerroksinen Kinder-kakku saa maito- ja valkosuklaan ystävän huokailemaan onnesta. Voit tehdä Kinder-juustokakun myös etukäteen laseihin valmiiksi pääsiäispöytää odottelemaan.

Kääräise rocky road kääretortuksi

Suursuosikki rocky road hurmaa myös kääretortun muodossa! Makean ystävän unelmaleivonnainen on näyttävä ja helppo valmistaa, ja kätkee sisäänsä kinuskia ja värikkäitä suklaakarkkeja. Kääretortun voi koristella rennolla otteella erilaisilla suklaamunilla ja –makeisilla.

Koristele ja hulluttele pääsiäiskarkeilla

Ihanasti kahville maistuvat vaaleat mokkapalat saavat juhlavan ilmeen, kun koristelet ne erilaisilla pienillä suklaamunilla ja pääsiäiskarkeilla. Vaihtamalla mokkapalojen koristeena olevia karkkeja saat vähällä vaivalla jokaiselle pääsiäisvieraalle varmasti omaan makuun sopivan jälkkärivaihtoehdon.

Suussa sulavat suklaakakut

Mausta tänä pääsiäisenä mutakakku ranskanpastilleilla! Kakku valmistuu nopeasti vaikkapa lasten kanssa yhdessä leipoen. Muista säästää muutama ranskanpastilli myös kakun päälle koristeeksi. Pätkiksen ja minttusuklaan ystävän kannattaa ehdottomasti kokeilla Pätkis-moussekakkua, joka viimeistellää suklaavalumilla sekä raikkailla marjoilla ja hedelmillä.

Suklaamuna yllättää monikäyttöisyydellään

Pääsiäisenä suklaamunia tulee varmasti maisteltua ihan sellaisenaankin, mutta ne sopivat mainiosti myös monenlaiseen leivontaan. Piilota lempparisuklaamunasi brownieen tai tarjoile suklaamousse hauskasti suklaamunasta tehdystä tarjoiluastiasta! Pähkinänougattäytteisistä Mignon-munista leivot helpon, viiden aineksen piirakan, joka taltuttaa makeannälän taatusti.

Katso myös muut pääsiäisen parhaat herkutteluvinkit