Pakasta sisäfilee etukäteen.
Paahda leivät joko kuivalla pannulla tai paahtimessa. Puolita viipaleet ja valuta päälle vähän öljyä. Leikkaa jäinen liha ohuen ohuiksi viipaleiksi. Nosta viipaleet leipien päälle.
Lisää lihan päälle öljyä, suolaa, pippuria ja tilkka sitruunamehua. Leikkaa päälle lastuja parmesaanista. Lisää päälle nokare murskatulla valkosipulilla maustettua ranskankermaa tai majoneesia. Koristele kapriksilla, basilikan ja/tai rucolan lehdillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
188
785
8,8 g
5,3 g
10,8 g
0,8 g
0,5 g
16,0 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Oliiviöljyä,
Hiutalesuolaa,
Mustapippuria myllystä,
Sitruunamehua,
Rucolaa ja/tai basilikaa,
Valkosipulinkynttä,
Kapriksia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli