Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoperunasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Sinihomejuusto ja oliivit viimeistelevät maukkaan perunasalaatin. Helppo kastike salaatille syntyy neljästä aineksesta.

Ainekset

1 kg
Perunoita
50 g
Kevät- tai ruohosipulia
100 g
Sinihomejuustoa
1 dl
Mustia oliiveja
1/2 tl
Suolaa

Kastike:

3/4 dl
Rypsiöljyä
3 rkl
Sitruunamehua
1/2 dl
Maustamatonta jogurttia
1/2 rkl
Sinappia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä. Hienonna kevätsipuli ja murenna juusto pienemmiksi paloiksi. Sekoita kulhossa jäähtyneet viipaloidut perunat, kevätsipuli, murustettu sinihomejuusto sekä oliivit. Ripottele pinnalle hieman suolaa. Sekoita öljystä, sitruunamehusta, maustamattomasta jogurtista sekä sinapista kastike. Kaada kastike perunoiden päälle ja sekoita kevyesti.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.