Vinkit pakastemarjojen käyttöön - tarkista alkuperämaa

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 24.7.2018
|
Muokattu: 30.1.2025
Käytä pakastemarjoja kuten tuoreita: smoothieen, jogurttiin, puuroon, jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Muista nämä tärkeät vinkit.
  • Sulata pakastemarjat jääkaapissa.
  • Parhaimmillaan pakastemarjat ovat hieman kohmeisina.
  • Sulaneet marjat säilyvät jääkaapissa pari vuorokautta.
  • Katso pakkauksesta alkuperämaa. Ulkomaisia pakastemarjoja tulee kuumentaa kauttaaltaan vähintään 5 minuutin ajan 90 asteessa tai keittää 2 minuutin ajan.

Reseptejä

Hunajainen rahkavälipala

Hunajainen rahkavälipala

arrow-right
Smoothiekakku

Smoothiekakku

arrow-right
Mansikka-puolukkasmoothie

Mansikka-puolukkasmoothie

arrow-right
Mustikka-vaniljaboston

Mustikka-vaniljaboston

arrow-right
Raikas mustikkajogurttisooda

Raikas mustikkajogurttisooda

arrow-right
Kaura-marjapaistos

Kaura-marjapaistos

arrow-right
Puolukka-mantelipiirakka

Puolukka-mantelipiirakka

arrow-right
Kaura-marjasmoothie

Kaura-marjasmoothie

arrow-right
Marjainen juustokakku vuoassa ja paloja lautasilla

Marjainen juustokakkupiirakka

arrow-right