Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Minttu-mangolassi

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Intiasta kotoisin oleva mangolassi on ravitseva ja virkistävä juoma aamu- tai välipalaksi. Lassi maistuu myös jälkiruokana varsinkin mausteisen aterian jälkeen.

Ainekset

2 kpl
Kypsää mangoa
3 dl
Maustamatonta jogurttia
2 dl
Maitoa
1/2 kpl
Sitruunan mehu
1/2 dl
Minttusilppua
Hunajaa
(ripaus jauhettua juustokuminaa)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele mango tehosekoittimeen tai korkeaan kulhoon. Lisää jogurtti, maito ja sitruunamehu. Soseuta sileäksi.
Lisää silputtu minttu ja hunaja. Kaada lassi laseihin ja ripauta halutessasi pinnalle juustokuminaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

115

482

1,0 g

0,5 g

19,0 g

19,0 g

2,5 g

5,3 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sitruunan mehu,

0,5 dl Minttusilppua,

Hunajaa,

(ripaus jauhettua juustokuminaa).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli