Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaattinen siskonmakkarakeitto

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Siskonmakkarakeitto valmistuu helposti valmiiksi pilkotuista juureskuutioista. Tuore lipstikka tuo tomaattiseen liemeen herkullisen täyteläistä makua.

Ainekset

500 g
keittoperunoita
300 g
(1 pkt) juureskuutioita (tuore)
1 rkl
rypsiöljyä
1 l
vettä
70 g
(1 prk) tomaattipyreetä
1 kpl
liha-annosfondi
8 kpl
kokonaista maustepippuria
500 g
(1 pkt) siskonmakkaraa

Lisäksi

1 dl
tuoretta lipstikkaa hienonnettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese, kuori ja paloittele perunat. Kuullota juurekset öljyssä kattilassa. Lisää perunat, vesi, tomaattipyree, fondi ja pippurit kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet.

500 g
keittoperunoita
300 g
(1 pkt) juureskuutioita (tuore)
1 rkl
rypsiöljyä
1 l
vettä
70 g
(1 prk) tomaattipyreetä
1 kpl
liha-annosfondi
8 kpl
kokonaista maustepippuria
2

Purista siskonmakkaramassaa kuorestaan pieniksi palloiksi keittoon. Keitä 5–10 minuuttia, kunnes makkarat ja kasvikset ovat kypsiä. Viimeistele keitto hienonnetulla lipstikalla.

500 g
(1 pkt) siskonmakkaraa
1 dl
tuoretta lipstikkaa hienonnettuna
Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 13.1.2022
|
Muokattu: 6.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

428

1792

25,3 g

8,5 g

26,8 g

7,0 g

3,5 g

16,3 g

2,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

8 kpl kokonaista maustepippuria,

1 dl tuoretta lipstikkaa hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli